![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Zpět na recepty Zpět na hlavní jídla |
![]() |
![]() Jemné klaso na tandori masale
200-300 g bílé tykve (cuketa, dýně) olej, sůl 2 čajové lžičky tandori masaly 1-2 stroučky česneku 1 střední cibule ![]() Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, pochvíli přidáme i na kostky nakrájené jemné klaso s dýní nebo cuketou. Osolíme dle vlastní chuti, přidáme česnek a za stálého míchání vsypeme koření tandori masala. Až pěkně pustí barvu přilijeme 1 hrnek vody. Vaříme do měkka a poté, co se voda vyvaří vše mírně osmažíme do křupava. Podáváme s pečivem a čerstvou zeleninou. ![]() | ![]() | ![]() |