receptyliteraturapotravinydiskuzezpět na úvodkde se najístkde nakoupitBylinné kávy v novém kabátě.
Bylinné kávy neobsahují kofein, ani jiné návykové látky. Jemně uklidňují mysl a ...

Zpět na recepty

Zpět na hlavní jídla


Jemné klaso na tandori masale

300 g jemného klasa

200-300 g bílé tykve (cuketa, dýně)

olej, sůl

2 čajové lžičky tandori masaly

1-2 stroučky česneku

1 střední cibule

Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, pochvíli přidáme i na kostky nakrájené jemné klaso s dýní nebo cuketou. Osolíme dle vlastní chuti, přidáme česnek a za stálého míchání vsypeme koření tandori masala.

Až pěkně pustí barvu přilijeme 1 hrnek vody. Vaříme do měkka a poté, co se voda vyvaří vše mírně osmažíme do křupava. Podáváme s pečivem a čerstvou zeleninou.